Trender

Vårens mode

Vi börja närma oss en ny årstid och det innebär att garderoben kommer förändras – ut med det gamla och in med det nya. Eller så behåller man det gamla och integrerar det med vårens trender. Här tar vi en titt på vad som är nytt för i vår och om någon gammal trend kommer tillbaka.

Alla ni som trivs i djurmönstrade plagg kan bli glada av att höra att plagg och väskor med djurmönster är tillbaka. I vår kommer det också vara helt rätt att matcha de olika mönstren med varandra. Det kommer dessutom bli en riktigt färgrik vår med mycket cerise och olika gula nyanser.

En till trend som vi kommer få se mer av är kombinationen av olika mönster, antingen så färgmatchar du eller så kan du bryta av helt och hållet med två helt olika mönster. Det här med att bära vitt på vitt kommer även växa under våren och kommer bli en het look.

Detta innebär att vi kommer få en garderob med mycket färger och mönster framöver. Vem kunde tro att våren 2019 skulle innebära att det återigen blir trendigt att matcha rosa och rött med varandra? Nu är i alla fall tiden inne och det kan nästan inte bli hetare än så!