Smink och skönhet

Botoxbehandling för att få ett lyft

När det kommer till botox, är det lätt att man blandar ihop detta med fillers och framför allt stora läppar. Men botox används för att minska rynkor och reducera mimiken. Det vanliga ingreppet med botox är i pannan, eller under ögonen, för att få bort rynkorna och få ett lyft i ansiktet. När det kommer till att göra botox, är det en spruta som injiceras i det område som ska behandlas. Det är snabbt och enkelt och du kommer att se resultat nästintill direkt efteråt. Men det kan bli en lokal svullnad, som dock lägger sig efter ett tag.

Botox som medicinskt hjälpmedel

Att göra botox kan även vara ett medicinskt hjälpmedel för dig. Du kan till exempel ta botox i armhålan för att minska produktionen av svett. Detta är något som man kan göra ifall man svettas extremt mycket, och de vanliga metoderna inte fungerar. Man kan också injicera botox i käken, vid problem med spända muskler. Vid sådana ingrepp fungerar botox som en relativt snabb, enkel och smärtfri lösning. Oavsett om du överväger en medicinsk eller estetisk botoxbehandling är det viktigaste att du alltid söker dig till en professionell klinik. På så sätt kan du känna dig helt trygg med upplevelsen och får garanterat det bästa resultatet.

Avundsjuka

Att göra botox är inte gratis, det kostar en del pengar. Det är förmodligen en av anledningarna till att vissa ser ner på människor som väljer att göra behandlingen. Det råder en del avundsjuka eller att många kan tycka att det är onödiga pengar att lägga på sitt yttre. Men botox är inte något du behöver fylla på varje vecka, utan det tar månader innan du behöver göra ett återbesök. Så istället för att lägga massa pengar på krämer som ska ta bort dina rynkor långsiktigt, är det kanske mer värt att använda sig av botox. Min åsikt är att du ska själv välja vad du vill göra med ditt utseende, och inte bry dig om vad andra tycker!