Mode, Resa

Bila till modestaden Milano

I sommar ska jag och min pojkvän ta bilen ända till Milano i Italien. Det är såklart min idé eftersom jag är så himla modeintresserad. Martin gillar bilar och kommer nog köra större delen av vägen medan jag kan planera vilka modebutiker jag vill besöka. För att maximera antalet nätter i Milano så kommer vi nog hålla ganska högt tempo med långa körningar. Vi planerar att kunna köra från Stockholm till Hamburg första dagen. Det blir 94 mil som tar typ 12 timmar. Andra dagen fortsätter vi hela vägen till Milano, det blir 110 mil och 13 timmar. Sen är vi framme!! Jag kan verkligen rekommendera Bilsemester.net som har massor tips inför bilsemestern.

Minst fem nätter behöver vi där för att hinna med allting, men på vägen hem kan vi nog ta det lite lugnare. Jag skulle vilja se Lyon också. Jag har hört så mycket bra om deras restauranger.

plaza duomo milano