Stiltips

Personlig stil

Om det är något vi lär oss ända sedan barnsben är det betydelsen av att våga ha en personlig stil. Det kan gälla från allt från kläder och inredning till smak inom musik, politik och mycket mer. Det är viktigt att få möjligheten att uttrycka sig som man vill.

Att skaffa och utveckla en personlig stil är dock inte helt enkelt. Stilen kan dessutom komma att ändras flera gånger under din livstid. Det är inget konstigt och inte något som behöver vara negativt – så länge du själv är nöjd med vad du tycker om och inte och hur du uttrycker dig.

Om du inte känner att du har hittat din personliga stil inom exempelvis mode och/eller inredning kan det vara bra att försöka dela upp din smak i olika delar. Vilka färger föredrar du? Tycker du om mönster eller enfärgat bäst? Gillar du detaljrika saker eller produkter med enklare former och uttryck?

Det här är några frågor som kan vara bra att ställa i jakten på din personliga stil. Det viktiga är inte exakt vad du kommer fram till, utan att du kommer fram till något. Såväl kläder som inredningsdetaljer och möbler blir så mycket lättare att hitta om du lär dig känna igen din personliga stil.