Mode, Stiltips

Hur man klär sig som Keith Richards

Om du vill veta hur man klär sig som Keith Richards, läs den här artikeln. Du hittar några tips på hur du klär dig som Keith Richards och ser ut precis som rocklegenden. Om du inte är säker på hur du ska klä dig som Keith Richards, försök att låna kläder av hans fru och döttrar. Under en intervju nyligen beklagade han sig över raiden på sin garderob för sin exhibitionism-utställning. Det var faktiskt Richards fru, Patti Hansen, som lånade honom kläderna.

Till skillnad från många modeintresserade bar Keith Richards aldrig en kostym, men den ikoniska rockstjärnan bär så gott som alltid en bandana som pannband. Detta var ett sätt att få fansens uppmärksamhet och visa upp sin unika känsla för stil. Han var också känd för sin signatursmoking. Du kan kopiera hans frisyr och se ut som honom med dessa tips. Dessutom kan du använda dig av rockstjärnans kläder och accessoarer för att få en look som frammanar Rolling Stones era.

Rolling Stones-gitarristen har mjuknat upp lite med åren, men det finns fortfarande tillräckligt med uppsluppenhet för att fylla en livstid. Även om han är en legend och en fantastisk musiker, passar hans stil knappast för vardagsbruk. Om du vill klä dig som Keith Richards måste du undvika att bära svettningar. Du kommer att bedömas av kritikerna. Det går inte att få samma tillfredsställelse som han får av att bära kostym och jeans.